Program

PRESTAVLJENO: Jan Kreuzer: Pušenje v dolini Šentflorjanski

Stand-up komedija  |  torek, 19. 5. 2020, ob 19.30  |  Velika dvorana

PRESTAVLJENO: Jan Kreuzer: Pušenje v dolini Šentflorjanski


Dogodek je prestavljen na nov datum:
29. 9. 2020, ob 19:30.


Abonma Kam'na'smeh

Jan Kreuzer: Pušenje v dolini Šentflorjanski

stand up komedija


Vstopnina: 17 eur / 15 eur upokojenci, mladi do 26 let

Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon., tor. in pet.: 10.00–12.00, sre. in čet.: 14.00–18.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)


Pronicljiva, drugačna in drzna komedija, ki bo razbila tabu ali dva. V njem nas bo stand up komik Jan Kreuzer popeljal skozi bizarne dogodivščine človeka, ki po treh desetletjih življenja, nekaj propradlih zvezah in nekaj skajenih jointih, vstopa v svet odraslosti. Razgibano avtobiografsko humorno popotovanje se na svoji poti dotakne marsikatere tematike - vse od medosebnih odnosov, slovenceljstva, malomeščanstva do spolnosti in problematike (ne)legalizacije konoplje. 

Jan Kreuzer se s komedijo ukvarja od leta 2013. V tem času se je predstavil publiki širom Slovenije, med drugim festivalu Panč, Lent in Trnfest, pa tudi s svojo polurno TV specialko v okviru oddaje Planet smeha na Planet TV. Na isti televiziji soustvarja tudi humoristično oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem.

Avtor zasnove in igralec: Jan Kreuzer

Trajanje: 85 minut. Predstava nima odmora.

 

foto: Jan Čermelj

 

 
 
Ni prihajajočih dogodkov.


© Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik