glava

Program

Ni prihajajočih dogodkov.

Novice

Dragi ljubitelji kulture!

Kamniška kultura je po karantenskem zatišju ponovno zaživela in z občinstvom napolnila različne lokacije po Kamniku. Z lokalnimi umetniki, mladimi glasbeniki in gledališčniki smo pripravili vrhunski program, ki se je skladal s trenutnimi varnostnimi ukrepi. 

Program smo zasnovali z Mladinskim centrom Kotlovnica, Knjižnico Franceta Balantiča KamnikSamostananom Mekinje, Glasbeno šolo Kamnik na različnih lokacijah - v Domu kulture KamnikRepnik Gostilni Penzion, dvorišču Samostana Mekinje, na vrtu pri Korobaču in La Pinati - mehiški restavraciji.

Hvala, dragi obiskovalci, da ste s svojim obiskom podprli kamniško kulturo!

V Domu kulture Kamnik zaključujemo letošnjo sezono. Čez poletje bomo načrtovali in snovali nove ideje!

Želimo Vam prijetno dopustovanje in se vidimo ponovno jeseni!

Abonmajska sezona 2019/20 se podaljšuje v jesen

Sporočilo za javnost                                                         

V Domu kulture Kamnik so se v preteklih mesecih zaradi razglasitve pandemije znašli v nezavidljivem položaju. V tem trenutku ukrepi ne omogočajo nemotenega izvajanja prireditev, zato so večino dogodkov, ki jih v juniju pripravljajo v sodelovanju s kamniškimi kulturnimi akterji, postavili na različne lokacije po Kamniku.

Žal zaradi narave gledaliških predstav in nezmožnosti upoštevanja vseh ukrepov, ki so potrebni za izvedbo dogodkov, načrtovanega abonmajskega programa ni bilo mogoče izvesti. 

Po dve odpadli predstavi iz vsakega abonmaja (Abonma Kam'na'smeh, Maistrov abonma in Abonma Kam'nček) si boste lahko ogledali v novih terminih, ki pa bodo zaradi negotove situacije in otežene koordinacije s strani gledališč znani konec avgusta. Prednost pri ogledu abonmajskih predstav bodo imeli abonenti posameznih abonmajev Doma kulture Kamnik.

Predstave bodo izvedene v skladu s trenutnimi zdravstvenimi ukrepi, v kolikor bo potrebna omejitev števila obiskovalcev v dvoranah, odigrane v dveh zaporednih dneh, nekatere predstave bodo zaradi negotovosti situacije samih gledaliških hiš zamenjane z novimi predstavami. 

Repertoar sezone 2020/21 bodo razgrnili konec leta. Abonmajska sezona bo izjemoma potekala od januarja do maja 2021.

Ogled vseh novic >>


© Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik