Program

Mestna godba Kamnik: Na robu (ne)znanega - Tradicionalni praznični koncert

Klasična glasba  |  sobota, 18. 12. 2021, ob 19.00  |  Velika dvorana

Mestna godba Kamnik: Na robu (ne)znanega - Tradicionalni praznični koncert

Mestna godba Kamnik: Na robu (ne)znanega

Pripravite vaše vstopnice in poiščite prosti sedež na Polarnem vlaku. Prva postaja, Zahodnje. Od tod naprej lahko zajahate zmaja in se odpravite na katerikoli konec Sedmerega kraljestva. Brez skrbi, noč tokrat ne bo temna in polna strahov, saj bo z nami kraljeva roka in glavni vodič, Gregor Budal. Mestna godba Kamnik nam bo z zvoki plehovja, ritmične ropotarije in medeninastih trobil naslikala mistično pokrajino, vse od savan Afrike in prostranosti Japonske. Na poti se boste lahko pridružili mogočnemu in legendarnemu združenju ašašinov, se udeležili razburljive tekme Avtomobilov ali pa se za hip vrnili v otroštvo ob melodijah in pripetljajih legendarnega dvojca, Tom in Jerry.

Da pa se bodo meje resničnosti in fantazije res zabrisale, pa se bo na krovu naše medgalaktične ladje pridružila vizualna umetnica, Kristina Kokalj.


Cena vstopnice: 10 €, na dan dogodka 15 €

Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon., tor. in pet.: 10.00–12.00, sre. in čet.: 14.00–18.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)


Opozorilo
​Javnih kulturnih prireditev se skladno s trenutno veljavnimi ukrepi lahko udeležijo tisti gledalci, ki izpolnjujejo predpisane zahteve v zvezi z virusom SARS-CoV-2 glede prebolelosti, cepljenosti in testiranosti (t.i. pogoj PCT ob predložitvi osebnega dokumenta).
Obvezno je nošenje zaščitnih mask (kirurških ali FFP2).

 

 
 

© Javni zavod za kulturo Kamnik