Program

Kulturni zavod Godot: Mehurčki, glasbeno-gledališka pravljica

Predstava za otroke  |  četrtek, 27. 1. 2022, ob 18.00  |  Velika dvorana

Kulturni zavod Godot: Mehurčki, glasbeno-gledališka pravljica

Abonma Kam'nček
Kulturni zavod Godot: Mehurčkiglasbeno-gledališka pravljica
četrtek, 27. januar, ob 18.00, velika dvorana DKK

starostna skupina 2+
trajanje 40 min

Le kdo se ne spomni prigod malega Cicibana, ki je v legendarni pesniški zbirki Mehurčki Otona Župančiča navduševal že naše starše?

Otroški kabaret z naslovom Mehurčki je gledališka predstava, ki je namenjena Cicibanom vseh starosti, tako tistim najmlajšim, kot tudi malo starejšim.

Stkana je iz poezije Otona Župančična, ki se prepleta z verzi Tadeja Piška in gledalce popelje v Cicibanov svet, v katerem čas teče strašno počasi. Le kdo bi lahko Cicibanu skrajšal ure? Mu vrnil nasmeh na obraz in odpihnil dolgčas stran? Kdo bi lahko naredil dovolj velik milni mehurček, da bi Ciciban vanj spravil vso žalost, bolečino in samoto, ter ga odpihnil daleč, daleč stran?

Stopimo skupaj v svet otroške igre in milnih mehurčkov, kjer se rimani besedi, vrhunskemu pripovedništvu in simpatičnim lutkam pridružuje tudi avtorska glasba priznanega skladatelja Marjana Peternela, ki je ustvaril čudovito glasbeno podobo in uglasbil pesmice, ki jih igralec v predstavi odpoje.

igra in pripoveduje: Tadej Pišek
glasba: Marjan Peternel
ilustracija: Anže Bizjak


ZA ABONMA KAM'NČEK, ZA IZVEN
Vstopnina: 5 €

Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon., tor. in pet.: 10.00–12.00, sre. in čet.: 14.00–18.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)


Opozorilo
​Javnih kulturnih prireditev se skladno s trenutno veljavnimi ukrepi lahko udeležijo tisti gledalci, ki izpolnjujejo predpisane zahteve v zvezi z virusom SARS-CoV-2 glede prebolelosti, cepljenosti in testiranosti (t.i. pogoj PCT ob predložitvi osebnega dokumenta).
Obvezno je nošenje zaščitnih mask (kirurških ali FFP2).

 

 
 
Ni prihajajočih dogodkov.


© Javni zavod za kulturo Kamnik