Program

Klapa Stari grad: Z nami v Dalmacijo

Klasična glasba  |  ponedeljek, 6. 6. 2022, ob 19.00  |  Velika dvorana

Klapa Stari grad: Z nami v Dalmacijo

Klapa Stari grad: Z nami v Dalmacijo
koncert

Njihovi začetki segajo približno tri leta nazaj, ko so prvič pričeli z vajami in sicer za njihov prvi koncert poleti 2019 v kulturnem domu kot presenečenje njihovemu članu Bojanu. 

Koncert je bil uspešno za njimi, poletje 2019 je minilo in porodilo se je vprašanje kaj pa sedaj? Odločili so se, da morajo v svoje vrste povabiti nove člane, predvsem na legah drugega tenorja in prvega in drugega basa. Odločili so se, bodo ustanovili Pevsko društvo Klapa Stari grad.

Seveda je bilo potrebno narediti korak naprej, narediti prehod k osnovni pismenosti glede branja not, preiti iz skoraj enoglasnega petja na več glasno, želja pa je bila, da bi pritegnili še koga s kitaro, mandolino, morda tamburico – a to nam še ni uspelo. Da bi zveneli čim bolje, si zaenkrat pomagajo z matricami, ki jih slišite kot spremljava njihovemu petju, zahvala pa gre Tini Poljanšek, ki pripravlja aranžmaje za skladbe, ki jih izvajamo, itd..

Člani: Bogdan Poljanšek, Matevž Stanovnik, Janez Poljanšek, Bojan Lemič, Lanišek Roman, Bojan Klemen in Milan Strajnar

 

Cena vstopnice: 12 €


Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon., tor. in pet.: 10.00–12.00, sre. in čet.: 14.00–18.00), bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)

 

 
 

© Javni zavod za kulturo Kamnik