Program

Kamniške diagonale – pogovorni večeri

Predavanje  |  četrtek, 25. 3. 2021, ob 20.00  |  Velika dvorana

Kamniške diagonale – pogovorni večeri

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik
KAMNIŠKE DIAGONALE

Kamniške diagonale so niz pogovornih večerov z različnimi akterji, ki gradijo kamniško kulturo, turizem in šport, in bodo v živo potekala na spletnih kanalih z odra Doma kulture Kamnik vsak drugi četrtek.

Premierna oddaja bo na ogled v četrtek, 25. marca 2021, ob 20. uri, z nami pa bodo naslednji gostje:

Za področje kulture - Marko Kumer, strokovnjak za industrijsko dediščino, zaposlen v Medobčinskem muzeju Kamnik. Z gostiteljem, Goranom Završnikom iz ekipe kulture ter koordinatorjem kamniške kulture, se bosta pogovarjala o uspehih in tudi zamujenih priložnostih kamniške industrijske dediščine.

Za področje turizma - Mark Anžur, direktor podjetja Velik planina d.o.o. in Julija Slapnik, direktorica Alpine resorts, ki so nosilec kulinarične ponudbe Sladki kot in pa eden od ponudnikov koč v turistične namene (ostale bomo predstavili v prihodnjih oddajah). Z njunim gostiteljem, Samom Surino, vodjem turizma, se bodo pogovarjali o razvoju in viziji turizma na Veliki planini, ki je trenutno precej vroča tema tudi v nacionalnih medijih.

Za področje športa - Robert Prosen, predsednik Športne zveze občine Kamnik. Z gostiteljem, Francijem Kramarjem, vršilcem dolžnosti direktorja Zavoda, se bosta pogovarjala o zgodovini, pomenu in statusu Športne zveze Kamnik, o uspešnih kamniških društvih, o problemih športne infrastrukture in še marsičem.

LINK: KAMNIŠKE DIAGONALE

Vstop na spletni dogodek je brezplačen.
 

 

 
 
Ni prihajajočih dogodkov.


© Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik