Program

Glasba z okusom: Duo Zajtrk - PRESTAVLJENO

Klubski večer  |  torek, 25. 1. 2022, ob 19.30  |  Velika dvorana

Glasba z okusom: Duo Zajtrk - PRESTAVLJENO

Glasba z okusom: Duo Zajtrk

Laura Krajnc in Sven Horvat sestavljata duo Zajtrk. Ona igra violino in tamburin, on kitaro. Pojeta oba. S svojo glasbo ljudem ne želita prigovarjati, kaj si naj mislijo, ampak namigujeta, o čem bi morali razmišljati. Lansko poletje je Zajtrk izdal svojo prvo ploščo Pričutenja, ki poslušalca prek komedije zapelje do tragedije, otroške navihanosti in južnjaškega temperamenta. V nekaterih skladbah je v središču instrumentalna pripoved, pri drugih pa petje prehaja v govorjeno besedilo, mestoma celo v igro, gledališki dialog.

Njune skladbe so peta tendenčna, satirična in hudomušna poezija, ki jo piše Laura. Umetnika naravnost priznavata, da se bolje znajdeta v intimističnem glasbenem vzdušju, saj bleščice in nastopaštvo nista njun stil. Zavedata se, da se jima z izogibanjem velikim komercialnim prireditvam na svetovne odre najbrž ne bo uspelo povzpeti, a ju to ne moti. (vir: Velenjčan.si)


Cena vstopnice: 20 €, na dan dogodka 25 €

Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon., tor. in pet.: 10.00–12.00, sre. in čet.: 14.00–18.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)


Opozorilo

​Javnih kulturnih prireditev se skladno s trenutno veljavnimi ukrepi lahko udeležijo tisti gledalci, ki izpolnjujejo predpisane zahteve v zvezi z virusom SARS-CoV-2 glede prebolelosti, cepljenosti in testiranosti (t.i. pogoj PCT ob predložitvi osebnega dokumenta).
Obvezno je nošenje zaščitnih mask (kirurških ali FFP2).

 

 

 
 
Ni prihajajočih dogodkov.


© Javni zavod za kulturo Kamnik