Program

Abonma Stand up: Gašper Bergant, Marko Žerjal, David Gorinšek

Komedija  |  Torek, 10. 4. 2018, ob 20.00  |  Klub Kino dom

Abonma Stand up: Gašper Bergant, Marko Žerjal, David Gorinšek

Večer Stand up komedije

Gašper Bergant, Marko Žerjal, David Gorinšek

 

Gašper Bergant je Zgornjesavinjčan, ki ima rad pivo, suho meso, vonj po senu in starejše ženske (se pravi nad 22). V tem vrstnem redu. Orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand-up komediji. Sproščeni Savinjčan ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Publiko preseneča s črnim humorjem in navidezno neobzirnostjo. Dekleta si ga zapomnijo kot tistega s strupenim jezikom, a prijetnim videzom, fantje pa bi ga povabili na pivo. Med mnogimi projekti trenutno nastopa tudi v predstavi Brade, skupaj s Pižamo in Perico Jerkovićem.

 

Marko Žerjal je komik iz Kopra. V njegovem humorju se najde nekaj za vsakega... užalit. Po principu "če jih nasmeješ te ne ubijejo" (b)analizira teme od politike, religije, feminizma do športa in seksa, kot zaveden primorec pa vse skupaj splakne še z dobro dozo črnega.

 

David je na pol Štajerc, na pol vampirr, ki rad pije kri, še raje pa pivo. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobipalčkah in švercanju beloruskih potnih listov.

***

Abonma Stand up in za izven

Vstopnina: 5 eur

Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon., tor. in pet.: 10.00-12.00, sre. in čet.: 14.00-18.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)

 

 
 

© Javni zavod za kulturo Kamnik