Program

Abonma Stand up: Matic Kokošar, Dušan Tomič, Andrej Podbevšek

Komedija  |  torek, 13. 3. 2018, ob 20.00  |  Klub Kino dom

Abonma Stand up: Matic Kokošar, Dušan Tomič, Andrej Podbevšek

Večer stand up komedije

Matic Kokošar, Dušan Tomič, Andrej Podbevšek

Matic Kokošar (Grapa) je študent in nekdanji metalec, ki rad pripoveduje o dogodivščinah iz študentskih domov Rožni Dolini. Prihaja iz srca Baške Grape, k srcu pa mu je prirasel tudi študentski ***, čeprav študentke zahajajo pretežno k njegovemu cimru.

 


Dušan Tomič Dule (Fužine - taprave!) - je stand up komik, improvizator, animator, interpret, pantomimik ter gledališki tehnik. Je multipraktik, ki nas nasmeje do solz. Že nekaj let zapored je nastopil na Panču, Stand up Festivalu, ter na nastopih po celi Sloveniji. Spretno nam pokaže ogledalo trenutnega stanja družbe, nas pri tem nasmeje in nam da tudi misliti. Njegove šale niso na prvo žogo in prav slednje mu daje samosvoj pečat originalnosti.
 


Andrej Podbevšek (Kamnik) - prihaja izpod kamniških planin. Svet vidi drugače kot ostali, to pa zato, ker je barvno slep in dislektik. In ker dela kot videoproducent, ponavadi za kamero. Po izgledu sodeč, bi lahko sklepali, da je hipster, vendar to zagotovo ni, ker nima iPhona. Njegovi nastopi so včasih celo smešni. Včasih. Rad govori o Kamniku in Veliki planini in majhni vasi iz katere prihaja. Če ga še niste videli nastopati, niste edini.

 

Abonma Stand up in za izven

Vstopnina: 5 eur

Rezervacija in prodaja vstopnic: 041 360 399 / info@domkulture.org / pisarna DKK, Fužine 10, 1240 Kamnik (pon., tor. in pet.: 10.00-12.00, sre. in čet.: 14.00-18.00), TIC Kamnik, bencinski servisi Petrol s sistemom mojekarte.si, www.mojekarte.si ter ostala prodajna mesta mojekarte.si (trafike 3dva, M holidays, itd.)

 

 
 

© Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik