Abonmaji

Vpis abonmajev Doma kulture Kamnik 2018/19

Vpis abonmajev za sezono 2018/19 bo potekal septembra in oktobra 2018 v Domu kulture Kamnik (Fužine 10), vsak dan med tednom v času uradnih ur (ponedeljek, torek, petek od 10.00 do 12.00, sreda, četrtek od 14.00 do 18.00).

Abonma lahko vpišete:

 • prek telefonske številke 041 360 399 v času uradnih ur;
 • osebno na blagajni Doma kulture Kamnik v času uradnih ur;
 • prek elektronskega naslova info@domkulture.org.

Vpis abonmajev:

 • Dosedanji abonenti: od 3. do vključno 17. septembra.
 • Novi abonenti: od 18. septembra do vključno 1. oktobra.

* Vpis v Abonma Kam'na'smeh bo potekal od 3. septembra do 1. oktobra.

** Opozorilo: od 18. septembra naprej rezervacija sedežev dosedanjih abonentov ne bo mogoča, saj bomo pričeli z vpisom novih abonentov.

 

 

Abonma Kam'nček

Pet zanimivih in zabavnih predstav za najmlajše.

Predstave:

 • Pripovedovalski festival: Zgodovina spalnih navad Kralja Matjaža, pripovedovalska predstava - 11. oktober 2018
 • Bimbo teater: Glavko in Zbrk: Čarovnik Nik, igrana otroška predstava - 29. november 2018
 • Mini teater: Obuti maček, lutkovna predstava - 17. januar 2019
 • ŠKD Štumf: Gledališče iz kovčka, interaktivna otroška gledališka predstava - 7. marec 2019
 • Gledališče iz desnega žepka: Palček Nos, lutkovno-igrana predstava - 25. april 2019

Predstave so bodo odvijale ob četrtkih ob 17.00 in 18.30. Priporočljivo je, da predstavo z otrokom obišče tudi odrasel spremljevalec (pri tem potrebuje svojo abonmajsko kartico). O točnih datumih predstav bodo abonenti obveščeni septembra.

 

Cenik:

Redna cena 20 €
Stari abonenti 18 €
Skupinski popust nad 5 abonentov ter drugi in vsak naslednji otrok 15 €
Obisk posamezne predstave 5 €
   
* Festivalski popust (Festival Kamfest, Dnevi narodnih noš) 15 €

 


Pripovedovalski festival: Zgodovina spalnih navad Kralja Matjaža

pripovedovalska predstava

Pripoved in risba: Ciril Horjak – Dr. Horowitz

Pripoved in glasba: Žiga Golob

Priporočljiva starost: 4+

Kralj Matjaž spi, in to – če gre verjeti pravljicam – že zelo dolgo. Prav nobenih znakov ne daje, da se bo kmalu zbudil, pa četudi bi ga prav v teh časih krvavo potrebovali. Od kod mu tako trden spanec? Poleg ene dolge in ene kratke zgodbe o Kralju Matjažu se vam na dogodku obeta tudi natančna predstavitev njegovih spalnih navad z besedo, zvokom in sliko. Pridite, obljubimo, da zaspali ne boste, morda pa iz spanja vržemo Matjaža.

Foto: Domen Pal


Bimbo teater: Glavko in Zbrk: Čarovnik Nik

igrana otroška predstava

Besedilo in režija: Jure Karas

Igrata: Juš Milčinski, Urška Mlakar

Trajanje: 30 minut

Priporočljiva starost: 3+

Debeluščka se vračata z novo zgodbo s svojih dolgih popotovanj! Čarovnik Nik se pripravlja na največji nastop v svojem življenju. Svoje čarovniške trike bo moral pokazati pred samim kraljem. Problem je lev tem, da kralj Straško Grozni velja za neusmiljeno občinstvo. Ali bo čarovniku Niku uspelo odnesti celo glavo in morda celo čarovniško kapo, boste izvedeli v novi pripovedi Glavka in Zbrka.


Mini teater: Obuti maček

lutkovna predstava

Režija in avtor priredbe besedila: Marek Bečka

Igrata: Jose in Gašper Jarni

Trajanje: 40 minut

Priporočljiva starost: 3+

Živeli so trije bratje, ki jim je oče zapustil majhno kmetijo z mlinom. Starejši brat – pameten, a ne preveč lepega značaja – si vzame mlin, drugi brat si vzame ves denar, za tretjega pa ne ostane nič razen ubogega Mačka. Najmlajši brat je žalosten in potrt, ko pa ga Maček ogovori - kakšno presenečenje … Mladi mož mora obljubiti, da bo ravnal natanko tako, kot mu bo svetoval Maček. Njuna pot do sreče je odprta, obljubi Maček. Seveda se začne Maček takoj prilizovati kralju in njegovi hčerki, mladi princesi. Čeprav se mladenič noče odreči plenu, ki sta ga z Mačkom skupaj nalovila, je Maček trdno odločen in hiter. Kralj namreč mora dobiti darila s strani Njegove Visokosti, gospoda Grofa iz Slamne Grrraščine – kot se zdaj glasi izmišljeno ime mladega moža.

Nekega dne, ko kralj že dobro pozna Mačka, je kraljeva družina s kočijo na sprehodu po okolici. Mladi mož se kopa, ko Maček začne vpiti: »Na pomoč, tatovi!« Kralj podari golemu mladeniču prekrasna oblačila in ga povabi k sebi v kočijo. Princesa in mladenič se v hipu zaljubita. Maček dirja pred kočijo in vse delavce na poljih poprosi, naj na vprašanje, čigava so polja in travniki, odgovorijo: »To so polja našega dobrega Grofa iz Slamne Grrraščine.«

Vendar pa brez težav ne gre. Lastnik vseh posesti, vključno s prelepim gradom, je strašni velikan, ki zna tudi čarati. Maček ga ponižno prosi, naj mu pokaže svojo moč, in velikan se spremeni v leva. Potem pa ga prebrisani Maček prosi, naj se spremeni v miško, kar velikan tudi nemudoma stori – in maček ga pohrusta. Prav tedaj pa se v grad pripelje kralj. Ves navdušen ponudi mladeniču mlado princeso za ženo. Ding, ding. Srečen konec.


ŠKD Štumf: Gledališče iz kovčka

interaktivna otroška predstava

Režija: Dejan Spasič

Igra: Luka Cimprič

Trajanje: 45 minut

Priporočljiva starost: 3+

Gledališče iz kovčka je predstava z enim igralcem, ki obnavlja znane Grimmove pravljice. V svoji interaktivnosti predstava raziskuje skrajne meje in določene prizore uprizarja s pomočjo otrok. Celoten avditorij postopoma spremeni v gledališki orkester, ki soustvarja predstavo. Otroci tako poskrbijo za zvočno kuliso v prizorih, oživljajo predmete in se preizkusijo tudi kot igralci (7 kozličkov, 7 palčkov). Ker predstava temelji na interaktivnosti, je njena oblika mestoma ohlapna, vendar pa je s pomočjo igralca, ki je obenem tudi animator in vzgojitelj, vedno tudi kontrolirana in natančno vodena. Namenjena je predvsem najmlajšim, ki se z gledališčem šele spoznavajo in jim skozi princip »igranja z gledališčem« omogoča drugačen, neposreden stik z njim.

Osnovni okvir zgodbe je enostaven: Igralec s svojim kovčkom potuje iz pravljico, iz predstave v predstavo, kjer skupaj s svojim prijateljem Volkcem (lutka) in z otroki gledališko obnavlja znane pravljice (Trnuljčico, Pepelko, Rdečo kapico, Volka in sedem kozličkov in Sneguljčico).

Foto: Urška Boljkovac


Gledališče iz desnega žepka: Palček Nos

lutkovno-igrana predstava

Priredba in režija: Boštjan Štorman

Igrata: Boštjan Štorman, Lucija Ćirović

Priporočljiva starost: 4+

Zaradi predrznosti lepega Jakoba doleti kazen. Sedem let mora služiti Zeliščni coprnici in v tem času postane odličen kuhar. A kazen s tem ni odslužena. Coprnica ga spremeni v palčka z dolgim nosom in ga pošlje v svet. Jakob postane vojvodov glavni kuhar in spozna, da sta znanje in srce pomembnejša od lepega videza.

 

* Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

 

Maistrov abonma

Pet izbranih predstav slovenskih profesionalnih gledališč.

Predstave:

 • SNG Nova Gorica: Realisti, kabaret - 4. oktober 2018
 • SLG Celje: Mučenik, drama - 6. december 2018
 • Prešernovo gledališče Kranj: Teror, drama - 24. januar 2019
 • SNG Drama Ljubljana: Angel pozabe, drama - 14. februar 2019 - ODPADE (nov termin javimo v najkrajšem možnem času)
 • SNG Drama Maribor: Bog masakra, komedija - 4. april 2019

Predstave se bodo odvijale ob četrtkih ob 19.30. O točnih datumih predstav bodo abonenti obveščeni septembra.

 

Cenik:

Redna cena 55 €
Upokojenci in mlajši od 26 let 50 €
Skupine 5 ali več abonentov 50 €
Obisk posamezne predstave 15 €
   
* Festivalski popust (Festival Kamfest, Dnevi narodnih noš) 50 €

 


SNG Nova Gorica: Realisti

kabaret za pet igralcev, pijanca in občinstvo

Besedilo: Jure Karas

Režija: Tijana Zijanić

Igrajo: Peter Harl, Jure Kopušar, Matija Rupel, Urška Taufer, Žiga Udir, Anže Vrabec/Joži Šalej

Trajanje: 90 minut. Predstava nima odmora.

Svet je šel po gobe, mi pa v najbližji nakupovalni center.

Resničnostni šovi so naenkrat bolj resnični od novic. Tretji svet mučita ekologija in ekonomija, nas pa, koliko zdrži baterija. Treniramo pohlevnost. Hodimo v službe, ki jih ni. Samo še smrt in krediti so za nedoločen čas. Kam naj se normalen človek zateče drugam kot v teater?

Odgovorni pravijo, da je kostumov, vicev in pijače še za eno rundo.

Nasmejmo se, preden bo prepozno.

Foto: Peter Uhan/SNG Nova Gorica


SLG Celje: Mučenik

drama

Besedilo: Marius von Mayenburg

Režija: Boris Kobal

Igrajo: Renato Jenček, Minca Lorenci, Andrej Murenc, Rastko Krošl, Blaž Dolenc, Jagoda, Urban Kuntarič k. g., Živa Selan k. g./Beti Strgar k. g.

Trajanje: 105 min. Predstava nima odmora.

Najstnik Benjamin noče več na plavanje v šoli. Mama misli, da so krive droge ali težave z dojemanjem in sprejemanjem lastnega telesa v najstniških letih. Potem odkrije, da niso droge, ampak nekaj, kar lahko povzroči enako močno zasvojenost. Krivo je Sveto pismo. Benjamin je našel vero, našel je Boga in plavanje v mešani skupini s puncami žali njegova verska čustva. Napove vojno pokvarjenosti in grešnosti. Noče na plavanje, ker ga dekliška telesa v bikinijih žalijo, po drugi strani pa, kot ugotovi njegova sošolka Lydia, vzbujajo v njem tudi druge občutke. Učiteljica biologije se nekoliko nepremišljeno odzove na njegove provokacije in se z njim spusti v ideološko, moralno in filozofsko vojno z nepredvidljivimi posledicami.

Mučenik je subtilna in večplastna drama, ki norost in strast pubertete izenači z norostjo in strastjo verskega fanatizma in ekstremizma, kjer fundamentalizem trči v strpnost in politično korektnost, kjer provokacija sproži neslutene posledice. Je Benjamin mučenik, spreten provokator, osamljen adolescent? Provokativna, komična in ostra igra o nevarnih pasteh vseh skrajnosti današnjega časa.  

Foto: Jaka Babnik/SLG Celje


Prešernovo gledališče Kranj: Teror

sodobna drama

Besedilo: Ferdinand von Schirach

Režija: Eduard Miler

Igrajo: Borut Veselko, Miha Rodman, Aljoša Ternovšek, Darja Reichman, Peter Musevski, Vesna Slapar, Ciril Roblek k. g., Judita Polak k. g.

Trajanje: 100 minut. Predstava ima odmor.

Drama se dogaja v sodni dvorani, v kateri so poleg vojaškega pilota Larsa Kocha (obtoženega za smrt 164 potnikov na letalu) tudi predsednik sodišča, branilec, državna tožilka in dve priči ter seveda tudi gledalci, ki morajo tokrat prevzeti vlogo porotnikov. Prav oni so tisti, ki z glasovanjem odločajo o pilotovi krivdi oziroma nedolžnosti. Med sodnim procesom proti pilotu Larsu Kochu se namreč izkaže, da se je po lastni presoji odločil za manjše število žrtev na račun večjega števila na nogometnem stadionu, kar pa seveda sproža etična vprašanja – koliko pravzaprav šteje življenje posameznika? Ali je bolje sestreliti letalo s 164 potniki, da se izognemo smrti 70.000 ljudi na nogometnem stadionu? Ali bi pilot sestrelil letalo tudi, če bi bila na krovu njegova družina? Dilema, ki jo sprožajo drama in njene uprizoritve, je etična dilema »nemogoče odločitve«, kako se odločati v skrajnih primerih terorističnih akcij. Obtoženi pilot Lars Koch se je namreč moral v hipu odločiti, kako rešiti situacijo in koga žrtvovati.


SNG Drama Ljubljana: Angel pozabe

drama

Besedilo: po romanu Maje Haderlap priredil Ivan Pison

Režija: Ivan Pison

Igrajo: Barbara Cerar, Saša Pavček, Janez Škof, govorci lepenskega dialekta: Bredica Županc, Mici Kucher, Klara Haderlap, Vili Ošina

Trajanje: 100 minut. Predstava nima odmora.

Roman Angel pozabe (2011) pesnice in dramaturginje Maje Ha­derlap z intimno poetičnostjo spregovori o pomenu partizan­skega gibanja na avstrijskem Koroškem. Prek delovanja avtoričinega spomina se pred nami izrisujejo pokrajine, skozi kate­re se preliva čas, ki s pomočjo izkušnje spreminja tako navade v Železni Kapli kot tudi zavest domačinov o lastnem življenju. Izjemen pomen in vrednost Angela pozabe potrjujejo številne nagrade in priznanja, pa tudi ponatisi romana.

Janez Škof in Barbara Cerar sta na 49. Festivalu Borštnikovo srečanje prejela Borštnikovo nagrado za igro.

Foto: Peter Uhan/SNG Drama


Drama SNG Maribor: Bog masakra

komedija

Besedilo: Yasmina Reza

Režija: Ajda Valcl

Igrajo: Ana Urbanc, Vladimir Vlaškalić, Ksenija Mišič, Kristijan Ostanek

Trajanje: 110 minut. Predstava nima odmora.

Dva najstnika sta se na šolskem dvorišču stepla in eden izmed njiju je izgubil zob. Gre za nesrečen incident pri običajnem pobalinskem ravsanju? Ali za primer nevarne mladostniške agresije, ki bi ga bilo treba ostro sankcionirati? Zdi se, da je v urejenem okolju urbanega srednjega sloja, ki mu pripadajo protagonisti Rezine igre, mogoče doseči trezen dogovor, ki bo pomiril sovražnosti in zacelil rane (tudi z ustreznim plačilom novega zoba), fantoma pa zagotovil vzgojno lekcijo. Prav s tem namenom se srečajo starši obeh mulcev. Vsi štirje so dovolj zreli in kultivirani, relativno dobro situirani in varni. Seveda pa ima vsak od njih svoje šibke točke in njihovo razumevanje stvari je mestoma povsem nasprotno … ko se mehanizem spora enkrat sproži, ga ne morejo več zaustaviti. V ostrih in duhovitih dialogih, ki se sučejo skoz vratolomne preobrate in spremenljiva zavezništva (spočetka si nasproti stojijo v parih, a seveda se moška potem povežeta nasproti svojima ženama, onidve pa tudi), bodo izpostavljeni, poveličani in ironizirani najrazličnejši motivi iz njihovega vsakdana, pa tudi njihovi življenjski nazori – in vse postane orožje: domače pecivo in skrb za hišne ljubljenčke, obsedenost s telefonom, navdušenje nad neevropsko umetnostjo, problematični farmacevtski posli, odnos do žensk, odnos do otrok, odnos vojn po svetu … V meščanskem stanovanju se sproži prava vojna, ki pa jo vseskozi bijejo z orožjem komedije. 

Foto: Damjan Švarc

 

* Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

 

Abonma Kam'na'smeh

Pet večerov smeha in dobre volje.

Predstave:

 • SiTi Teater: Čakalnica, komedija - 16. oktober 2018
 • SNG Drama Ljubljana: Tarzan, komedija - 18. december 2018
 • SLG Celje: Moški brlog, komedija -
 • Mestno gledališče Ptuj: Gajaš arestant, komedija - 12. marec 2019
 • Drama SNG Maribor: Glorious!, glasbena komedija - 11. junij 2019

Predstave so bodo odvijale ob torkih ob 19.30. O točnih datumih predstav bodo abonenti obveščeni septembra.

 

Cenik:

Redna cena 55 €
Upokojenci in mlajši od 26 let 50 €
Skupine 5 ali več abonentov 50 €
Obisk posamezne predstave 15 €
   
* Festivalski popust (Festival Kamfest, Dnevi narodnih noš) 50 €

SiTi Teater: Čakalnica

smrtno resna komedija

Besedilo: Nejc Gazvoda

Režija: Uroš Batoćanin, Uroš Fűrst

Igrata: Janez Hočevar "Rifle", Lado Bizovičar

Trajanje: 75 minut. Predstava nima odmora.

Rifle in Lado se znajdeta na koncu tunela, v čakalnici za odhod v onostranstvo. V Čakalnici čas ni več dimenzija, ni novinarjev in medijev, socialnih omrežij, telefonov in televizije. Dobrodošli v svet po smrti, v katerem sta naša junaka prisiljena razgaliti svoji komedijantski duši. Priče smo soočenju dveh generacij, dveh karier in dveh osebnosti, ki sta med seboj skrivnostno povezani. Na odru se o tako smrtno resnih stvareh še nikoli ni govorilo tako drzno in za crknit smešno. Pripravite se na napet fantazijski večer, poln presenečenj in smeha, ki si ga boste zapomnili do konca - in še dlje!

Smrtno resna komedija za dva resnična zvezdnika, ki nikakor ne počivata v miru.

Foto: Urška Boljkovac


SNG Drama Ljubljana: Tarzan

komedija

Besedilo: Rok Vilčnik "rokgre"

Režija: Eva Nina Lampič

Igrajo: Marko Mandič, Maša Derganc, Uroš Fűrst

Trajanje: 100 minut. Predstava nima odmora.

Tarzan in Jane v džungli − kaj neki bi se lahko dogajalo temu paradigmatičnemu ljubezenskemu paru, potem ko je uspešno premagal vse ovire na poti svoje ljubezni?

Na prvi pogled to, kar se dogaja tudi vsem drugim parom: drobni nesporazumi in nesoglasja, nekaj ljubosumja in morda celo malo naveličanosti, predvsem nad džunglo in neudobnimi razmerami za življenje. Ko se vmeša v igro uglajeni in svetovljanski Mike, je teren za razdor že pripravljen. A kot je to pogosto, gre tudi tukaj za več interesov. Mike očara Jane, ko ji požrtvovalno priskrbi civilizacijske dobrine, a to je samo njegova pot do zakladov, ki jih skriva pragozd. Dialog v igri je na prvi pogled lahkoten in spreten, izjemno zabaven; komika izhaja iz kombinacije tipiziranih likov in nepričakovanih situacij, v katere so postavljeni. A humor postaja vse bolj kritičen, igra, ki se dogaja v na prvi pogled oddaljeni džungli, pa odpre pred nami števila pereča vprašanja našega materialističnega sveta.

Foto: Peter Uhan/SNG Drama


SLG Celje: Moški brlog

komedija

Besedilo: Kristof Magnusson

Režija: Sandy Lopičič

Igrajo: Voljko Belšak, Damjan M. Trbovc, Andrej Murenc, Tarek Rashid

Trajanje: 105 minut. Predstava nima odmora.

Moški sovražijo šoping! Ni hujšega kot soboto zabiti v nakupovalnem centru, spremljati ženo in jo spodbujati pri njenih nakupih. Ji svetovati, kateri odtenek iste bluze ali hlač naj si kupi, ali naj se odloči za čevlje z zaponko ali brez. Zato se trije prijatelji vsako soboto izmuznejo svojim ženam in si najdejo zatočišče v kleti nakupovalnega centra, svoj brlog, kjer se počutijo varne in lahko počnejo »moške« stvari, medtem ko njihove žene šopingirajo do nezavesti. Njihovi »moški« opravki so poležavanje na kavču, pitje piva, spremljanje nogometa in pritoževanje nad ženami. V njihovi moški idili jih zmoti gasilec, ki jim najprej pojasni, da vse, kar počnejo, ni dovoljeno, potem pa se tudi sam hitro pridruži skupini. Skozi njihove zabavne in zafrkantske pogovore se razkrije, da so vse prej kot zadovoljni s svojimi življenji in sami s seboj.

Komedija Moški brlog se poigrava s številnimi moško-ženskimi stereotipi in razkrije humoren pogled na odnose med moškimi in ženskami, tokrat z moške perspektive. Moške težave so pogosto veliko banalnejše od ženskih tegob, a zato nič manj ne obremenjujejo njihovih življenj. Nepremostljive razlike v pogledih na šoping, ljubezen, zakonsko zvezo in življenje razdružujejo zakonske pare. Duhovito komedijo o medsebojnih odnosih, potrošništvu in moškem prijateljstvu bodo še dodatno popestrili številni glasbeni hiti v živo.   

Foto: Jaka Babnik / SLG Celje


Mestno gledališče Ptuj: Gajaš arestant

monokomedija

Besedilo: Feri Lainšček

Režija: Marko Naberšnik

Igra: Vlado Novak

Trajanje: 60 minut. Predstava nima odmora.

Kdo ne pozna Pištija Gajaša, legendarnega avtomehanika iz Lainščkovega romana Petelinji zajtrk, ki ga je v veliki slovenski filmski uspešnici z enakim naslovom tako prepričljivo upodobil igralec Vlado Novak? Pa vendar, kaj se je s priljubljenim literarnim in filmskim junakom zgodilo potem, ko je tistega usodnega jutra nameril pištolo v enega izmed svojih tovarišev in pritisnil na petelina? Pisatelj Feri Lainšček, režiser Marko Naberšnik in igralec Vlado Novak so zopet združili moči in nam razkrili, kaj se je po usodnih strelih zgodilo s Pištijem Gajašem. Nastala je vznemirljiva in pretresljiva gledališka pripoved o zaporniku, ki je tudi za rešetkami ostal zvest samemu sebi in se ni odrekel svojemu specifičnemu pogledu na svet in dogajanje okoli sebe. Igralec Vlado Novak je v monodrami z naslovom Gajaš, arestant znova ustvaril lik, ki nas nikakor ne pusti ravnodušne. Njegovo svojevrstno pričevanje, ki je prepolno smeha in solz, pa nam navsezadnje spregovori o času, ki ga živimo in o skupnih rečeh, ki jih tudi sami doživljamo.


Drama SNG Maribor: Glorious!

glasbena komedija

Besedilo: Peter Quilter

Režija: Krešimir Dolenčić

Igrajo: Nataša Matjašec Rošker, Žan Koprivnik, Alojz Svete, Milada Kalezić, Guadalupe Barrientos, Irena Mihelič

Trajanje: 85 minut. Predstava nima odmora.

Svetovno uspešna glasbena komedija Glorious! temelji na resnični zgodbi najslabše sopranistke vseh časov Florence Foster Jenkins (1868–1944). Florence je vse življenje sanjala o tem, da bi postala operna pevka, čeprav ni imela ne talenta ne pevske izobrazbe. Njena življenjska želja se je izpolnila po smrti očeta, ki ji je z dediščino omogočil snemanja in izdajo enkratnih in neponovljivih »interpretacij« nekaterih najbolj znanih sopranskih arij, med drugim arijo Kraljice noči iz Mozartove Čarobne piščali in arijo Adele iz Straussove operete Netopir. Omenjeni posnetki iz štiridesetih let 20. stoletja sodijo v edinstven arhivski zaklad in že skoraj stoletje izvabljajo huronski smeh iz še tako zateglih trebušnih prepon. Jenkinsova je bila namreč brez občutka za ritem in intonacijo, a je to ni ustavilo na poti do »uspešne« sopranistične kariere – bila je edina »glasbenica« oziroma izvajalka brez posluha in pevske tehnike, ki ji je uspelo razprodati slovito newyorško koncertno dvorano Carnegie Hall. Po poročanju ameriškega tiska so se na njenih nastopih drenjale trume pevkinih občudovalcev in radovednežev, Florence pa je postala svetovni glasbeni fenomen. Prepričana v svoj talent je samozavestno obračunavala s kritikami: »Ljudje lahko govorijo, da ne znam peti, nihče pa ne more reči, da nisem pela.«

Foto: Damjan Švarc

 

* Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

 


© Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik